« Terug

Live test voor DEAL Platform [video]

DEAL field test drivers

Op dinsdag 1 maart en woensdag 9 maart leverden vijf bezorgers in heel Nederland pakjes af in opdracht van DEAL Services. Tijdens deze twee pilot-dagen testte DEAL haar nieuwe logistieke coördinatieplatform in de praktijk.

Ontvangers konden via de DEAL smartphone app hun pakje live volgen, en adreswijzigingen doorgeven. De bezorgers kregen via hun eigen DEAL app alle informatie die zij nodig hadden: hun planning en route, updates van hun coördinator en adreswijzigingen. Op de tweede testdag werden zelfs alle last-minute adreswijzigingen op tijd verwerkt, zodat alle ontvangers hun pakje op een alternatieve locatie in ontvangst konden nemen. Een groot succes voor het DEAL platform!

Daarnaast kon de bezorger de DEAL app ook gebruiken om direct de ontvanger of de coördinator te bellen, wanneer er problemen waren, het ontvangstadres niet duidelijk was, of de ontvanger niet open deed. Op deze manier vonden chauffeurs samen met de ontvangers oplossingen, en hoefden minder leveringen te worden geannuleerd.


DEALServices Twitter

Lees Meer